1. Ett kärleksbrev till London
Brittiska tjejers uppfriskande respektlösa syn på mode influerar den här looken där en tjusig trenchcoat möter djurmönstrat och oxblodsröda strumpbyxor.

2. En chic tjej
En elegant fuskpälskrage och en kort liten jacka är perfekt i kombination med den här flickiga kjolen och vädertåliga stövlar.

3. Nya skolan
Skaka nytt liv i den klassiska amerikanska collegestilen med vågade färgkombinationer, lekfulla lager på lager och en beaniemössa. Färgglada tights är en perfekt humörhöjare för regniga dagar.

4. Med vässade klor
Visa din vilda sida i en kort motorcykeljacka och svart minikjol. Jackan säger "Passa dig" och guldkedjan säger "Grrr, glamour!".

5. Bohoglitter
Hämta inspiration från 60-talets bohotjejer men gör looken mer raffinerad med några snygga smycken och en utsmyckad T-shirt.

6. Svartvit snygging

Strumpbyxor i vilda mönster livar upp en skräddad kavaj och en lång, varm halsduk. Den svartvita färgskalan gör det lättare att lyckas med den här urbant coola looken.
7. Färgchock
Koboltblått är en av säsongens nyckelfärger. Om du känner dig tillräckligt modig, testa en helfärgad look. Du kan räkna med att folk kommer lägga märke till dig.

Alla kläder kommer från H&M